Pārtikas izejvielas
Piedāvājam vairākus simtus augstas kvalitātes pārtikas piedevu
no dažādām Eiropas valstīm – Zviedrijas, Dānijas, Vācijas, Šveices un citām.

30 gadi
Pārtikas piedevu nozarē
Savu darbību pārtikas piedevu nozarē uzsākām 1995. gadā. Šobrīd piedāvājam plašu augstas kvalitātes pārtikas piedevu klāstu, kas veiksmīgi pielietojamas dažādās pārtikas rūpniecības nozarēs.
Mēs ievērojam stingras prasības attiecībā uz pārtikas nekaitīguma nodrošināšanu visā pārtikas aprites ķēdē. Mūsu noliktava atbilst augstākajiem FSSC22000, RSPO un Vides kvalitātes (bioloģiskie produkti) standartiem.
Sertifikāti pieejami zemāk:
- FSSC
- RSPO
- BIO
Mūsu priekšrocības
Kāpēc izvēlēties mūs?
Mēs ticam, ka ilgtermiņa sadarbība balstās uz kvalitāti, uzticību un elastīgu pieeju katra klienta vajadzībām.
Plašs produktu klāsts
Vairāki simti augstas kvalitātes pārtikas piedevu un izejvielu.
Profesionāla konsultācija
Pieredzējuši speciālisti palīdzēs izvēlēties piemērotākos risinājumus.
Uzticami piegādātāji
Sadarbība ar ražotājiem no Zviedrijas, Dānijas, Vācijas, Šveices un citām Eiropas valstīm.
Ātra piegāde un loģistika
Nodrošinām savlaicīgu un uzticamu preču piegādi visā Baltijas reģionā.

Interesanti
Kas ir pārtikas piedevas?
Pārtikas piedevas ir vielas, ko pievieno, lai uzlabotu pārtikas izskatu, tekstūru, garšu, glabāšanas ilgumu vai citas īpašības. Tās var būt gan dabīgas, gan mākslīgi sintezētas, un tiek izmantotas visā pasaulē daudzos pārtikas produktos. To mērķis ir padarīt pārtiku pievilcīgāku un drošāku patēriņam ilgākā laika periodā.
Vai pārtikas piedevas ir drošas?
Eiropas Savienībā (tostarp Latvijā) visas pārtikas piedevas ir stingri pārbaudītas un apstiprinātas Eiropas Pārtikas nekaitīguma iestādē (EFSA). Tomēr daži cilvēki izvēlas izvairīties no konkrētām piedevām, īpaši, ja ir jutība pret noteiktām vielām. Vienmēr ir ieteicams izlasīt produktu marķējumu un pievērst uzmanību sastāvdaļām.
Pārtikas piedevu veidi
Ir vairāki galvenie pārtikas piedevu veidi:
- Konservanti, kas pagarina produktu derīguma termiņu
- Krāsvielas, kas uzlabo vizuālo izskatu;
- Saldinātāji, kas piešķir papildus saldumu;
- Emulgatori, stabilizatori un biezinātāji, kas palīdz nodrošināt vēlamo tekstūru;
- Aromatizētāji, kas pastiprina vai piešķir smaržu un garšu.
Daudzas no šīm piedevām tiek apzīmētas ar “E” atzīmēm, piemēram, E100 – E999.