Garšvielas

Neo piedāvā plašu garšvielu klāstu, tostarp ekstraktus un aromātiskās eļļas, kas ne tikai papildinās Jūsu produkta garšu un aromātu, bet arī pagarinās Jūsu produkta derīguma termiņu un samazinās pašizmaksu.

Garšvielas ir pieejamas kā:

* garšvielu ekstrakti uz eļļas bāzes
* dažādu garšvielu maisījumi šķīduma veidā
* sausās garšvielas un to maisījumi.

Mūsu piedāvātās garšvielas var lietot dažādu pārtikas produktu ražošanā:

Šokolādes produktos
Piena produktos
Gaļas izstrādājumos
Desertos
Saldējumos
Eļļas produktos
Krēmos
Dārzeņu pārstrādē
Miltu produktos
Majonēzē
Tomātu mercēs
Un vēl daudz dažādos produktos.

Pieejamas dažādas formas:

Aquaresin forma – šie produkti balstās uz patentētiem emulgatoriem, kas padara tos disperģējamus gan produktos uz ūdens, gan uz eļļas bāzes.

Oleoresin forma – šie produkti ir disperģējami tikai pārtikas produktos ar lielu tauku saturu, kā piemēram, gaļas produkti, krēmi, eļļas, piena produkti u.c.


Mikrobioloģiski tīrie garšvielu maisījumi

Nav noslēpums, ka garšvielu vai to maisījumu pievienošana piena produktiem nebūt nav vienkārša, jo baktērijas, kuras tiek pievienotas līdz ar garšvielām, bojā piena produktu. Ļoti bieži garšvielas vai to maisījumi ir jāpievieno pirms termiskās apstrādes, lai mazinātu nevēlamo baktēriju daudzumu. Rezultātā galaproduktā tiek zaudēts gan aromāts, gan krāsa. Strādājot ar garšvielām, variet būt droši par produkta mikrobioloģisko tīrību, kā arī nezaudēsiet pievienoto garšvielu īpašības.

Pasaulē ir pazīstamas vairāk kā 3000 siera šķirnes, kuras katru dienu tiek papildinātas ar jauniem siera veidiem. Arī Latvijas patērētāji ir iemīļojuši sieru un lieto to ikdienā un svētku reizēs. Lai papildinātu Latvijas iedzīvotājiem pieejamo siera klāstu ar jauniem sieriem, piedāvājam Jums trīs dažādus veidus kā bagātināt, pilnveidot un daudzveidot Latvijas patērētāju iecienītākās siera šķirnes.

HelaSept/HelaTherm piedevas

Tās ir mikrobioloģiski tīras, garšvielām/garšaugiem bagātas piedevas, kas piešķirs Jūsu sieram jaunu garšas buķeti. Siers iegūs ne tikai izcilu garšu un aromātu, bet arī pievilcīgu vizuālo izskatu. Mūsu piedāvājumā ir vairāk kā 25 piedevu veidi, piemēram, paprika&ķiploki, pesto, krāsainais piparu maisījums, vasaras dārzeņu maisījums, tomāts&baziliks, šķiņķis&ananāss, dārza zaļumi utt.

Pievienošana: Ņem 5 - 10% HelaSept/HelaTherm piedevas un pievieno siera graudiem, kuriem ir atdalītas lielākā daļa suliņu. Rūpīgi iemaisa un turpina ikdienā ierasto ražošanas procesu. Iegūstiet garšvielām bagātu sieru!
Minimālais pasūtījums: 500kg                                       

Hela SurFace piedevas

Tas ir jaunākais piedevu veids, ko izstrādājuši Hela tehnologi. Ja vēlaties ražot sieru ar jaunām garšām, bet nevēlaties, lai piedeva tiek iestrādāta sierā, tad šis ir risinājums - Jūs varat uzklāt piedevu uz siera virsmas. Garšvielu/garšaugu kārtiņa ne tikai piešķirs sieram jaunu vizuālo izskatu, bet arī jaunu garšas buķeti. Tā kā Hela SurFace piedevu veidi vēl tikai top, Jūs tiekat laipni aicināti piedalīties jaunu garšas ideju izstrādē.

Patreiz piedāvājam četrus veidus:

zaļumu pārklājumu;
melno piparu pārklājumu;
paprikas
meksikāņu garšvielas pārklājumu.

Pievienošana: Tas ir pavisam vienkārši! Ņem nogatavinātu sieru, veselam vai sīkākos gabalos sagrieztam sieram uzklāj HelaSur Face piedevu. Rūpīgi to izlīdzina, lai izveidojas vienmērīgs pārklājums un ļauj tam nožūt. Piedevas nožūšanas ātrums ir atkarīgs gan no telpas temperatūras, gan vēdināšanas. Telpas temperatūrā piedevas virsma parasti nožūst  vidēji 24h laikā. Pēc nožūšanas sieru var droši griezt šķēlēs un pakot.
Minimālais pasūtījums: 500kg

Aromātiskie tīkliņi

Šis ir visvienkāršākais veids kā piešķirt sieram jaunu garšu. Aromātiskie tīkliņi ir pārtikā izmantojamie poliestera tīkliņi, kuri apstrādāti ar dabīgiem aromatizētājiem, kas siera nogatavināšanas laikā bagātinās sieru ar Jums vēlamo aromātu.
Minimālais pasūtījums: 3 ruļļi

Tikai kopīgiem spēkiem mēs varam bagātināt Latvijas un ārvalstu tirgus ar jauniem, garšīgiem un izciliem sieriem!

 

Vairāk informācijas par konkrētiem produktiem pieejama pie mūsu tirdzniecības menedžera: Kristīnes Kalniņas.