Kviešu produkti

Kviešu dīgsts ir kviešu grauda vērtīgākā daļa, tā ir bagāta ar olbaltumvielām, šķiedrvielām, minerālvielām un vitamīniem.

Neskatoties uz augsto uzturvērtību, palielinātā taukskābju satura dēļ šo grauda daļu nevar iekļaut miltu sastāvā, jo milti ātri sabojātos, tiem būtu ļoti mazs realizācijas termiņš.

Šveices firma Hochdorf ir izstrādājusi patentētu termofizikālu tehnoloģiju, ar kuras palīdzību šis produkts tiek stabilizēts un atdalīta daļa no taukskābēm, nezaudējot produkta olbaltumvielas, šķiedrvielas, minerālvielas un vitamīnus. Tiek iegūts gala produkts ar augstu uzturvērtību un 12 mēnešu realizācijas termiņu. VIOGERM® kviešu dīgsti ideāli apvieno produkta veselīgumu ar garšu. Pateicoties VIOGERM® kviešu dīgstiem iespējams uzlabot pārtikas produktus dabīgā veidā un to pielietojums pārtikas rūpniecībā ir ļoti plašs.

 
VIOGERM® kviešu dīgsti pieejami trīs veidu malumu pakāpēs, viena veida aglomerāts un pārslu veidā.

Izmantojot šo produktu, iespējams:

- uzlabot produkta garšas un smaržas īpašības

- palielināt produkta uzturvērtību (olbaltumvielas, šķiedrvielas, minerālvielas un vitamīni)

- paaugstināt produkta ūdens saistīšanas spējas

- aizstāt pilnīgi vai daļēji riekstu piedevu produktā

- izmantot dažādas veselīguma norādes

- jaunām mārketinga akcijām.

 

Vairāk informācijas par konkrētiem produktiem pieejama pie mūsu tirdzniecības menedžera: Kristīnes Kalniņas.