Cietes

Cietes izejmateriālus iegūst no kartupeļiem, kukurūzas un tapioka, lai nodrošinātu klientus ar plašu izejvielu klāstu gaļas, vistas gaļas, zivju pārstrādei, piensaimniecībai, konditorejai un citām nozarēm.

Kartupeļu ciete, dabīgā un modificētā ( E 1442, E 1422, E 1414, E 1450).

Pateicoties zemajam olbaltumvielu un lipīdu saturam, tai nav izteiktas garšas īpašības, piemīt labas ūdens saistīšanas spējas, dzidra struktūra, stabila augstās un zemās temperatūrās. Tai ir plašs pielietojums, jo piemīt laba mehāniskās iedarbības izturība, kā arī ir stabila skābā vidē.

Pielietojums: zupas, mērces, kečupi, deserti, piena produkti, konfekšu izstrādājumi, makaroni, gaļas un zivju produkti, krēmi, farmācija, bērnu pārtika.

Kukurūzas ciete, modificētā (E 1442, E 1422).

Kukurūzas cietei ir izteiktas garšas īpašības, veido dūmakainu, gludu struktūru. Atkarībā no modifikācijas mainās stabilitāte augstās un zemās temperatūrās, kā arī mehāniskā izturība.

Pielietojums: mērces, kečupi, piena produkti, deserti un majonēzes.

Tapiokas ciete, dabīgā un modificētā (E 1442, E 1414).

Tapiokas ciete ir ar maigām garšas īpašībām, veido dzidru, krēmīgu un viendabīgu struktūru. Tapiokas cietei piemīt labas ūdens saistīšanas spējas, teicama stabilitāte pie augstām un zemām temperatūrām.

Pielietojums: mērces, deserti, kečupi, konditoreja, piena produkti.

Kartupeļu šķiedras, dabīgās.

Augstas kvalitātes dabīgas kartupeļu šķiedras. Šķiedru pamatīpašība ir saistīt (uzņemt) aukstu ūdeni un taukus. Kartupeļu šķiedru īpašības neietekmē ne temperatūras, ne pH izmaiņas, kā arī stipra mehāniskā apstrāde. Tās stabilizē emulsijas, piešķirot nemainīgu konsistenci.

Pielietojums: konditoreja, kulinārija un gaļas produkti.

 

Vairāk informācijas par konkrētiem produktiem pieejama pie mūsu tirdzniecības menedžeres: Lauras Roķes.