Sanitārijas uzraudzības sistēma

Piedāvājam ātro sanitārijas uzraudzības sistēma - AccuPoint®.
 
NEOGEN® jaunā AccuPoint® Advanced Next Generation (NG) sistēma ir pilnīga sanitārijas uzraudzības sistēma, kas ietver rokas instrumentu, inovatīvus paraugu ņemšanas aplikatorus, kas paredzēti paraugu noņemšanai no virsmas, grūti aizsniedzamām vietām vai ūdens, un datu pārvaldības programmatūru, kas izstrādāta, lai pārbaudītu jūsu tīrīšanas procesus, mērot adenozīna trifosfātu (ATP). Pēc vides tīrīšanas uz virsmas vai šķidrumos esošā ATP daudzuma mērīšana ļauj pārbaudīt, vai tīrīšanas procesi ir bijuši efektīvi.
 
Kas ir ATP?
ATP ir molekula, kas uzglabā un pārnes enerģiju gandrīz katrā dzīvā organismā uz Zemes. Izmantojot šo informāciju AccuPoint Advanced NG instruments mēra ATP daudzumu izmantojot relatīvās gaismas vienības (RLU). Pārbaudot sanitārijas efektivitāti, jo mazāk ATP, jo labāk.
Pārbaudot vidi ar minēto sistēmu, tiek precīzi noteikts zems ATP atlieku līmenis, pat ja virsma šķiet redzami tīra.
 
Vispasaules izpratne par sanitāriju pieaug un turpināsies nākamajām paaudzēm. Neatkarīgi no tā, vai jūs apkalpojat pārtikas nekaitīguma nozari, veselības aprūpes nozari, mazumtirdzniecības nozari vai citu nozari — saraksts ir bezgalīgs — mērķis visiem ir vienāds: aizsargāt savu darba vidi un klientus.
Pārtikas ražotājiem tīras vides pārbaude ir ļoti svarīga ražošanas procesā. Neatkarīgi no tā, vai jūsu vides monitoringa programma (EMP) ir agrīnā izstrādes stadijā vai darbojas jau desmito gadu, AccuPoint Advanced NG var padarīt neredzamo redzamu.
 
Plašāka informācija par testiem pieejama pie mūsu tirdzniecības menedžeres: Indras Rūsiņas-Bedres.